top of page

Kurser

Seminarier Workshops Föreläsning

En skola för kontemplation
– en inre upptäcktsresa

Välkommen till skolan som vägleder i det inre livet. Människan har i alla tider haft ett behov av att leva ett meningsfullt liv. Men hur tar vi reda på vad det är?Tillsammans med Ted Harris, präst och författare träffas vi fem kvällar i april/maj och får övningar och inspiration.

Vad längtar du efter?
Vad är meningsfullt för dig? 
Hur vill du leva ditt liv? 

Varmt välkomna till Kontempel!

Datum: 18/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5
Tid: kl 18-20
Plats: Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, Stockholm
Kostnad: 1 900 kr (5 gånger)
Anmälan: www.kontempel.se

Den mänskliga faktorn
på jobbet

Uppstår det mänskliga utmaningar i er organisation? Det gör det överallt. Vi kan hjälpa er att förstå och hitta konkreta sätt att utvecklas tillsammans. 

 

Vi erbjuder ett seminarium där vi sätter fokus på vanliga mänskliga utmaningar som uppstår i arbetslivet. Det kan handla om bristande engagemang och motivation, frågan om distansarbete eller konfliktfyllda relationer. 

 

Vi bidrar med ett psykologiskt och ett kommunikativt perspektiv på viktiga arbetsproblem. Hur kan vi förstå den mänskliga utmaningen i situationen? Och hur kan vi få våra relationer i organisationen att fungera bättre? 

 

Vi stöttar med förståelse, inspiration och konkreta förhållningssätt och verktyg. Och vi har alltid det mänskliga i fokus. 

hålla händer
Sign Language
Beautiful Landscape

Kommunikativt ledarskap

Att det är avgörande att kunna kommunicera effektivt som ledare råder ingen tvekan om. Frågan är hur vi blir bra på det. Jag och Ulrika Pohjanen på Librare har båda gjort en förändringsresa och har insikter om vad hållbar utveckling handlar om. Vi förenade våra kompetenser inom ledarskap och kommunikation och satte ihop ett koncept med det vi ser som nödvändigt för ett kommunikativt ledarskap. 

 

Vårt förhållningssätt utgår ifrån att behöver vi börja med oss själva för att bli effektiva och kommunikativa ledare. Med hjälp av kommunikation kan vi bygga tillitsfulla relationer. Vi delade in konceptet i fyra delar:
 

  • Medvetenhet

  • Relationsbyggande

  • Engagemang

  • Samhörighet/gemenskap

  • Budskap

bottom of page