top of page

Kurser

Seminarier Workshops Föreläsning

En skola för kontemplation
– en inre upptäcktsresa

Välkommen till skolan som vägleder i det inre livet. Människan har i alla tider haft ett behov av att leva ett meningsfullt liv. Men hur tar vi reda på vad det är?Tillsammans med Ted Harris, präst och författare träffas vi en helg j oktober och får övningar och inspiration.

Vad längtar du efter?
Vad är meningsfullt för dig? 
Hur vill du leva ditt liv? 

Varmt välkomna till Kontempel!

Datum: 14 -15 oktober
Tid: kl 10 -16
Plats: Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, Stockholm
Kostnad: 2 500 kr 
Anmälan: gennerud_comm@outlook.com

Den mänskliga faktorn
på jobbet

Uppstår det mänskliga utmaningar i er organisation? Det gör det överallt. Vi kan hjälpa er att förstå och hitta konkreta sätt att utvecklas tillsammans. 

 

Vi erbjuder ett seminarium där vi sätter fokus på vanliga mänskliga utmaningar som uppstår i arbetslivet. Det kan handla om bristande engagemang och motivation, frågan om distansarbete eller konfliktfyllda relationer. 

 

Vi bidrar med ett psykologiskt och ett kommunikativt perspektiv på viktiga arbetsproblem. Hur kan vi förstå den mänskliga utmaningen i situationen? Och hur kan vi få våra relationer i organisationen att fungera bättre? 

 

Vi stöttar med förståelse, inspiration och konkreta förhållningssätt och verktyg. Och vi har alltid det mänskliga i fokus. 

hålla händer
Sign Language
Beautiful Landscape

Hitta din väg till ett hållbart liv

Har du varit i en utmattning och är på väg ur? Livsstegen är en kurs som stöttar dig att komma vidare. Kursen innehåller sex träffar där vi delar erfarenheter och gör konkreta övningar för att hitta en ny riktning i livet. Här finns plats att fundera kring frågor om längtan och mening.

Livsstegen innehåller 12 steg och är ett unikt självhjälpsprogram som har praktiserats runtom i Sverige under mer än 10 år. Konceptet har utvecklats av Olle Carlsson, präst och författare tillsammans med Fotini Carlsson, journalist och pedagog.

När: tisdagar
30/1 kl 14.30-17.30
6/2 kl 14.30-17.30
13/2 kl 14.30-17.30
20/2 kl 14.30-17.30
5/3 kl 14.30-17.30
12/3 kl 14.30-17.30

Vilka kan delta? Kursen innehåller ej behandling av utmattningssyndrom (vi är ej en del av hälso- och sjukvården). Den vänder sig till dig som vill komma vidare efter diagnos och behandling.

Ledare: David Steiner, verksamhetsansvarig Kontempel och ledare i Livsstegen Anna Nörby Gennerud, samtalsterapeut, ledare i Livsstegen Kostnad: 5 900 SEK (inkl moms)
Var: Kontempels retreatcenter på Skeppsholmen; skärgårdsoasen mitt i storstaden. Slupskjulsvägen 38

Vill du veta mer: Mejla info@kontempel.se eller gennerud_comm@outlook.com

bottom of page