top of page
IMG_8127_edited.jpg

Kommunikation

Samtal & Kommunikation

För att skapa framgångsrika och motståndskraftiga grupper behövs trygga relationer. Då behövs tillit, engagemang och tillhörighet. Kommunikation är ett viktigt verktyg i att skapa tillitsfulla relationer och skapar tillhörighet genom att förmedla vilka vi är. 

 

Jag har många års erfarenhet av kommunikation och påverkansarbete i varierade former och projekt. Min kompetens och erfarenhet omfattar både det privata näringslivet och offentlig verksamhet. Jag kan utveckla idéer, stötta processer och leda projekt som utvecklar tillitsfulla relationer och trygga grupper med hjälp av effektiv kommunikation. 

Här nedan följer några av mina erbjudanden.

Idé- och strategiutveckling
Budskapsplattform
Handledning/Coaching
Samtalsledare och facilitator
Kommunikativt ledarskap

Om Anna

Vad är det att vara människa? Världen och människan upphör aldrig att förundra mig. Jag hittar ofta inspiration i mötet med andra människor och i naturen. Det nästan alltid nya insikter, ny kunskap eller ett nytt perspektiv att upptäcka. 

De senaste åren har mitt behov av stillhet och inre frid blivit allt större. Jag får energi och livsmod av att både vara i kontakt med andra och med mig själv. I en värld som matar oss med många intryck varje dag kan vi behöva skapa ett inre rum där vi kan vila och få kontakt med vår inre längtan. 

 

Två frågor som intresserar mig mycket är människans motståndskraft och livsmening. Hur skapar vi livsmod och livsmening? Hur kan vi hitta vårt eget syfte och leva ett meningsfullt liv? 

 

Jag har en utbildning i PR- och kommunikation och är diplomerad samtalsterapeut. Mina två utbildningar sammanfattar på ett bra sätt mitt engagemang för människan och samhället. Jag är numera även ledare inom Livsstegen - ett självhjälpsprogram för inre hälsa. 

 

Jag lever i Nacka med min man, mina tre döttrar och för många husdjur. Jag är mycket intresserad av god mat men dålig på att laga den. Jag läser böcker, ser dokumentärer och doftar på skogen och havet. Och jag tycker mycket om att skriva. 

 

Min strävan är att vi ska kunna leva i frid och i fred med oss själva och världen.

My Approach
DSC_0603.JPG
bottom of page