top of page
IMG_8127_edited.jpg

Kommunikation

Grupper & Kommunikation

För att skapa framgångsrika och motståndskraftiga grupper behövs trygga relationer. Då behövs tillit, engagemang och tillhörighet. Kommunikation är ett viktigt verktyg i att skapa tillitsfulla relationer och skapar tillhörighet genom att förmedla vilka vi är. 

 

Jag har många års erfarenhet av kommunikation och påverkansarbete i varierade former och projekt. Min kompetens och erfarenhet omfattar både det privata näringslivet och offentlig verksamhet. Jag kan utveckla idéer, stötta processer och leda projekt som utvecklar tillitsfulla relationer och trygga grupper med hjälp av effektiv kommunikation. 

Här nedan följer några av mina erbjudanden.

Idé- och strategiutveckling
Budskapsplattform
Handledning/Coaching
Grupputveckling och trygga grupper
Kommunikativt ledarskap

Om Anna

Världen och människan upphör aldrig att förundra mig. Det finns alltid nya insikter, mer kunskap och ett nytt perspektiv att upptäcka. På samma sätt finns det hopp om oss människor.

 

Två frågor som engagerar mig mycket är människans motståndskraft och inre förmåga. Vi kan tänka nya tankar och välja vår inställning till livet. Med insikter och kunskap kan vi alltid utvecklas.

 

Jag älskar att lära mig nya saker om världen. Sedan tidigare har jag en utbildning i PR- och kommunikation och är numera även diplomerad samtalsterapeut. Mina två utbildningar sammanfattar på ett bra sätt mitt engagemang för människan och samhället. Jag vill bidra till både personlig och professionell utveckling.

 

Jag lever i Nacka med min man, mina tre döttrar och för många husdjur. Jag är mycket intresserad av god mat men dålig på att laga den. Jag läser böcker, ser dokumentärer och doftar på skogen och havet. 

 

Min strävan är att vi ska kunna leva i frid och i fred med oss själva och världen.

My Approach
DSC_0603.JPG
bottom of page